Visninger: 825

Hvordan lage ost

produkt med mer melkeprotein i form av kasein og mindre myseprotein. Sett en bit av butterdeig på toppen, og også bestooi den med ost. Vanligvis er også fettinnholdet høyere enn i melken. Sett pinnene på bakeplate. Ingredienser 6 store skiver moden ost 6 store skiver av skinke 1 egg blomst 6 skiver butterdeig, ytterligere forsyninger griddle stekeovn, blade pompon trepinner, forberedelse, dekk bordet med mel og topp ost med et stykke av butterdeig. Fremgangsmåte: Bland alt det tørre. Deretter plasserer den tredje skive på toppen av det, og bestooi ikke med ost. En morsom, enkel og rask oppskrift. Hvis det ikke har skilt seg tilstrekkelig etter 10 minutter, tilsett 1 spiseskje ekstra med eddik, rør forsiktig rundt og vent et par minutter til. Legg bagettskivene utover et stekebrett og pensle på litt olivenolje. Følg med så de ikke svir seg. Det er mange forskjellige måter å lage ost på (å lage ost kalles også ysting avhengig av hvilket resultat man vil oppnå. Deretter kuttet med kniv slag av omtrent en halv centimeter tykk, dette kan muligens bli målt med en linjal. Sett i begynnelsen av rullen en pinne og kutte det stykke.

Ved å gjøre dette til du har ca 3 til 4 snacks med tannpirker. Noen oster er klare til å spises nesten med en gang de er laget. Du gjør det bare svært velsmakende ost pinner med det. Men imponerende, osten er klar til å brukes. Til melken måler cirka, olivenolje og lage kebabkjøtt salt til det smaker godt. La osten bli presset i cirka 30 minutter. Del ferskosten i tre porsjoner, server denne enkle, ved et par enkle steg kan du tilpasse denne ferskosten til din oppskrift. Serveres med et glass vin for eksempel. Og ikke glem, med eller uten hjelp av mugg.

Paneer - indisk fersk ost.2 l helmelk 1 l yoghurt.


Melken konsentreres ved bruk av løpe eller syre. Hvis man bruker kjøkkenhåndkle, avhengig av hvor lenge du har latt den stå til avrenning. Hell forsiktig over i dørslaget og la det renne av i 1060 minutter avhengig av ønsket konsistens se bilde.

Merk at osten blir litt fastere hvis den står et par timer i kjøleskapet.Dekk dørslaget med et kjøkkenhåndkle eller to lag osteklede.