Visninger: 989

Vinner av huset

verre med, men det ordnet seg etter det som Berntsen beskriver som århundres raskeste behandling av en lånesøknad av LOs hovedkasserer den gangen, Svein Erik Oxholm. Hvor en liten katt kan komme til en lun havn etter farefulle museoppdrag. Boligene har dessuten en form og planløsning slik at de like gjerne kan settes opp frittstående som i rekke/rekkehus. Tomas Støleggen Hansen (28) og Malin Jensen Michaelsen kommer begge fra Drammen og har bosatt seg i hjembyen. Kristoffer Ravnøy, en av initiativtakerne til bygging av huset, ble husstyrets leder. Jeg traff Oxholm igjen dagen etterpå. I juni 1983 etablerte de Arbeiderbevegelsens Økonomiske Fellesorganisasjon, som ble den juridiske eieren av huset. Velkommen til visning i boligene som var med i Huset på TV2 onsdag. Ønsker du tilbud/informasjon om Trend-boligene, ta kontakt med din nærmeste Norgeshusforhandler. Fritiden går med til impulsive hekle- og strikkeprosjekter (som sjelden blir fullført kakebaking og turer med vårt felles potebarn Carmen. For hun forventer fullt hus og dans og det midt på formiddagen en helt vanlig tirsdag. Error Malin og Hansemann Da kom vinner inn i huset første gang, tenkte Hansemann: "Hva i helvete er det kjerringa har meldt oss på?" Vi har minimal erfaring fra oppussing, vi har aldri gjort noen store prosjekter sammen.

Vinner av huset

Men vinner da slipper hun unna kjøkkentjenesten for den går på rundgang. Den store stuen Denne uken skal parene gjøre ferdig et av de viktigste rommene i huset den store stuen. Klaus Sonstad, her ser du resultatet huset og dommernes avgjørelse.

TV 2 søker nye deltagere til andre sesong av Huset.Lik TV 2 Underholdning på Facebook.

Vil du være med på neste sesong av Huset. Ellers så kan det være vanskelig å komme seg. Stolene ble gitt gratis til ildsjelene bak skoletilbudet. Men alt ordner seg, huset til Linn og Tina ligger laga semi final isl nå for salg. Det er så mange fantastiske mennesker der ute som har gitt oss så mange fine tilbakemeldinger.

For en fin blomst!Hvem blir vi på TV?Vi tenkte at her var det nok å gjøre, og aldri har vi noen gang gjort noe lignende før, men uansett hvilke utfordringer vi skulle få, må vi greie dette sammen.