Visninger: 1970

Hvordan lage lakrissirup

15 minutter. Men utenom disse fine greiene så kan egentlig alt som er sukkerfritt bare ta seg en bolle, for å si selv det nordiske så pent som jeg klarer. Mill Mortar som er produsert i Sør-Italia og som gir en fantastisk rund og god lakrissmak. Spray i tillegg formen med matfett så karamellene løsner lettere. Hvis du skal lage bare én konfekt til jul så bør det bli Bakeprosjektets lakriskonfekt med havsalt. Du vil heller ikke få en knekk når du tygger over den og sjokoladen vil smelte såfort du tar i den. Plasser hele formen ca 15 minutter i fryseren før du fjerner konfektene fra formen. Er du glad i lakris, må du bare teste disse karamellene her. Men den er lav. Smaksnotater: Esken lukter kjemisk rent og apotek, selve tyggisene lukter ingenting som helst.

Løft karamellen ut av formen og del opp i terninger. Start med å smelte sjokoladen din og hell oppi formene dine. Oppskriften er utviklet som ledd i mitt samarbeid med. Blir veldig glad hvis du liker eller deler på facebook. Men det gjør nøttene enklere å jobbe med. Det nærmer seg påske, og butikkene har innledet priskrig på smågodt. Du finner analog Oluf Lorentzen AS på Facebook HER og på Instagram som oluflorentzen Du finner Mill Mortar på Facebook HER og på Instagram som millmortar.


Den stille vinner uttrykk Hvordan lage lakrissirup

Og jeg kjøper alltid konfekt fra lokale konditori når jeg er på reise så jeg har spist MYE konfekt opp gjennom årene. Er du usikker på hvor du får kjøpt produktet der du bor. Kan usa du sende en epost til forhandleren. Tenker jeg, karamell, lakris, det er en av de aller beste konfekter jeg noensinne har smakt. Ordet tyggis ser dumt ut, heldigvis, så tilgi meg mens jeg sier tyggegummi som en annen norsk film.