Hvordan lage eggekrem

Visninger: 1300

Lage vindskjerm til båt

hjelpe andre som ønsker slike vinduer. Heldigvis ødela jeg ikke så mange meter profiler før bøyeverktøyet mitt fungerte med tilstrekkelig nøyaktighet. Du ser av bildet at jeg har klart lage fiskesuppe til mange å kombinere forskjellige radier i samme vindu. Det følger også med markedskontakt slik at du får forespørsler fra kunder. Av vinduer produsert vinteren 2011 har jeg valgt å vise noen vinduer der min evne til å forme vinduer etter kunders ønske er utnyttet. Kan du tenke deg å overta, så består virksomheten av spesialutviklet presisjonsverktøy for bøying av profiler, fres og materiale til å lage nye matriser, kappsag, restlager av profiler, restlager av lexan glass og skjærebord, skruer og pakninger, og instruksjon i bruken av verktøyet. Det er kjekt å kunne ha noe å henge fingrene i når kulda setter inn, og ellers når været setter en stopper for annet utendørs arbeid. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Se bare bildet nedenfor, hvor jeg også har satt inn et koøye jeg har laget. Jeg hadde fått nok av de gamle gummilistene som hadde begynt å lekke, og som svertet kraftig utover når jeg skulle polere båten. På bøyeapparatet monterte jeg derfor nøyaktig måleverktøy.

Lage vindskjerm til båt

Som glass kan jeg levere polycarbonat belagt med ripefast belegg 4, som du forstår av fremstillingen over er det et betydelig arbeide med å lage båtvinduer med elokserte aluminiumrammer dersom du tenker på å lage vinduer selv. Eieren melder at vinduet er montert. Listene er lukkede og svært tynnveggede hulromsprofiler. Og med sikker kvalitet på det du lager så du unngår reklamasjoner. I tillegg til at vinduet er buet for tilpasning til montering i ica buet skrogflate.

Ertec-vindskjermen har i mange år vært et begrep innen båtbransjen.Båtprodusenten mulighet til å få utviklet vindskjermer med eget.


Tenker du på å skaffe deg isolerglass bør du sjekke om leverandøren kan levere isolerglassene med like fin utførelse. Med disse håndlagede distanselistene blir nok isolerglassene noe dyrere. Jeg har en fres jeg kan bruke til å lage bøyeverktøy til andre radier. Nedenfor ser du et av vinduene jeg har laget til en Viksund 900 Futura der det var behov for å skifte ut eksisterende vinduer. Det å" det er da snakk om å finne noe materiale som er passe motstandsdyktig mot riper. Plexiglass er enklere enn man skulle tro. I meget lage stolpediagram i excel bra kvalitet, bare et tips, du får også overta tegninger på nye og enda bedre profiler til det samme bøyeverktøyet. Etter hvert har jeg oppgradert bøyeverktøyet mitt til høyere presisjon.

Profilene er skrudd fast i skjøtestykket, og skjøtene har derfor stor styrke allerede før glasset er limt i ramma.Jeg er snart pensjonist og ønsker å selge virksomheten med produksjon av båtvinduer.Vinduet måler hele 3 meter x 60 cm, og har ei hel 8 mm herdet glassrute pålimt sprosser tosidig.