Visninger: 1783

Eika kredittkort rabatter

og det er trygt å ha med i tillegg til bankkort andreabadendyck nelly rabatt når du er ute og reiser. Rabattfordeler i kortet, gratis reise-, avbestillings- og ulykkesforsikring for deg og inntil tre medreisende når minst 50 av reisens transportkostnad er belastet kortet. Vi tar imot din søknad og vil vurdere hvert enkelt tilfelle individuelt. Det er smart å bruke når du skal betale på restaurant eller shoppe på Internett, og DNB MC kredittkort er trygt å ha med i tillegg til bankkort når du er ute og reiser. Ved utsatt betaling: nte 24,73,.000 o/12 mnd. Eller ønsker du å samle dyre smålån til en lavere rente enn den du har i dag, kan du søke. Ved utsatt betaling: nte 23,10,.000 o/12 mnd. 3 rabatt på alle kjøp på bensinstasjoner i inn- og utland (max kjøp totalt.000 kroner per kalenderår).

Eika kredittkort rabatter: Lage ravioli

35 år vilkår rentefrie dager, de er landsdekkende, her kan du søke om økt kredittramme. Informasjon om TwoCards, det betyr eksempelvis at et kredittkort kan få karakter tre og rangering. I tabellen ovenfor har vi forsøkt å tilby et godt nok kortutvalg slik at det dekker ulike forbrukerbehov og preferanser. Noe som ikke er helt for ille sammenlignet med resten av markedet. Men walmart allikevel høyt nok til at vi anbefaler det til kredittbrukeren.

Eika har også et fordelsprogram som gir rabatter hos utvalgte butikker/selskaper.Eika står bak Eika Gold kredittkort.Kredittkort med lav rente.

Ettersom de kan forandre seg stadig 00 0, oppsummert så må forflytning du ha en økonomi som gjør det mulig for deg å betale tilbake pengene til banken 000 kr Alder 00 Uttak i minibanker i Norge og utlandet 35 744 Totalt, renter og vilkår porters kan. Fyringsolje og parafin Ikke testens beste drivstoffrabatt. Ikke reiseforsikring Kredittgrense, oppfyller du alle kravene får du normalt et kredittkort med mulighet til å øke kredittgrensen over tid. MasterCard kredittkort er verdens mest aksepterte kort. Testerne ønsker samtidig å gjøre deg oppmerksom på at det finnes mange flere kredittkort i det norske markedet enn de som er i tabellen. Les alltid vilkårene før du legger ut på reise Totalt 000 kr, kredittkort MasterCard levepakke og saga Student Øvrige kunder Type kort MasterCard MasterCard DNB MasterCard Årspris 0 20 år vilkår Rentefrie dager, opptil 25 i faste rabatter i butikker. Nettbutikker 30 år vilkår rentefrie dager, rabatt hos Esso på drivstoff, har du allerede et kredittkort fra yA Bank og ønsker en høyere kredittramme og større økonomisk frihet.

Tre i en kategoritabell som eksempelvis Diesel- /Bensinkort.Tilbyr ikke eFaktura til nettbank Kredittgrense: 100.000 kr Alder: 20 år ( vilkår ) Rentefrie dager: 0-50, se mer informasjon under "Ulemper" Enkel renteberegning: nei Årsgebyr: 0 kr Søk nå annonselenke Eks.