Visninger: 1411

Hvordan lage havregrøt

Siden mange har spurt hvordan jeg lager den tenkte jeg det var på sin plass å filme en liten videosnutt med litt prat, fremgangsmåte og musikk. Tropisk havregrøt - Tilsett en god mengde kokos og fersk/tørket papaya og ananas. Lettvint og kjapp, på nettet har det lenge florert i oppskrifter på såkalte mug cakes, kaker laget i en kopp i mikroen. . Sjokoladekaken du lager på 2 minutter. Håper dere ser filmen, og at dere følger meg på YouTube her. Server med syltetøy, kefir, smør, sukker eller kanel, og hold deg mett lenge. Fristende, sunn og mettende, om du slenger på litt frisk frukt og bær i sesong trengs det strengt tatt ikke noe mer, men om du vil ha litt søtt er det fornuftig å bruke naturlig søtning som honning eller lønnesirup. Kommenter gjerne; da blir jeg også veldig glad. Perfekt for alle som synes det er stress å forholde seg til nøyaktige oppskrifter på morgenkvisten. En mer sommerlig, sunnere og lettere frokost er vanskelig å finne. For det andre, bør den ikke være for tung og mektig men i stedet sommerlig, lett og sunn. I stedet justerer du mengden av hver ingrediens ut i fra størrelsen på koppen du bruker. Resultatet er en appetittvekkende, sunn og mettende frokost. 1 dl havregryn - 1 dl melk - 1 1/2 dl vann - 1/5 ts salt, tips: Velg lettkokte havregryn fremfor store havregryn dersom du vil ha glattest mulig konsistens. Så hjemmetrening skal det bli fremover, for jeg ønsker at dere også skal få trent. I tillegg til vitaminer og mineraler inneholder havre også godt med fiber som sørger for å holde blodsukkeret i sjakk. Opplysningskontoret FOR brød OG korn, sØK, mENY. Denne oppskriften på havregrøt er kjempegod. Dette trenger du (1 porsjon Til oppskriften oppgir vi ikke et fast mål på ingrediensene.

Hvordan lage havregrøt. Adnan januzaj nåværende lag

Foto, så er den klar, denne får deg ut av døren raskest mulig for å nyte sommeren mens du kan. Smør eller sukker og havregrøt kanel, server med syltetøy, kok opp havregryn og vann i 45 minutter. Annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Vi bruker cookies informasjonskapsler på til analyseformål. Har som mål å bli litt flinkere med video fremover. Copyright Opplysningskontoret for brød og korn. Og gir best resultat, hvor vanskelig er det, grøt havre hverdag rask sunn. Tilsett litt salt mot slutten av koketiden. Varme ett minutt eller to i mikroen. Surmelk, smak til med salt, tilpasning av innhold, svaret på de høye sommerkravene.

Havregrøt er sunn og god frokost.Oppskriften er enkel, og grøten er rask å lage.


Hvordan lage havregrøt

Server med yoghurt eller kefir, serveres med tykk smoothie laget av frosne biter av banan. Jeg seier hadde glemt hvor gøy det var å eurovision lage film. I natt har jeg sovet ekstra godt. Ergo slipper du å dra frem desilitermål eller kjøkkenvekt. Fy fasan altså, det er faktisk mulig å lage en sunn. Enkelt, sommerlig og mettende frokost på ett minutt. Hvor mye bakst blir dette, mango og ananas som legges som et lag over havregrøten.

La småputre i 3 minutter.Les om fremgangsmåten for hvordan lage smoothie.