Visninger: 9

Lage egen maske

fra midten bildet. Dette vil skape en ny tomt lag. Disse fargene inkluderer lyse rødt, blått, grønt og gult. På venstre, pikslene er helt gjennomsiktig, og derfor vil du ikke se dem i resultatene. Du kan senere justere masken, hvis du fortsatt vil ha en annen form eller størrelse. 127 er en grå farge som er akkurat i mellom svart og hvitt. Alt du trenger å gjøre er å endre noen piksler i masken. Det betyr at for hver piksel i bildet et tilsvarende piksel er tilstede i masken. For deretter å legge seg til det nye bildet. Halvparten av piksel er faktisk maskert. Ved å velge ctrl I, snu dere alle nåværende maske. Et fullt hvit piksel er dermed svart og vice versa. Føl deg fri til å legge materialer som håndverket papir, perler, og paljetter. For mer informasjon om hva lagene er og hva du kan oppnå med det, se her: Arbeide med lag. På den måten kan du gi hvert lag sin egen maske. For hvert lag, kan du opprette nøyaktig masken og justere uten å påvirke andre deler av prosjektet. Men enda viktigere: pikslene av nøtter bildet er ikke endret.

L glutamine walmart Lage egen maske

I hvordan lage lakrissirup så fall, av den kanten, for å komme i den rette bildet er gjort følgende. Eller man kan printe ut figurer fra nett og fargelegge. Photoshop gir deg muligheten til å bruke din egen maske for hvert lag i prosjektet. Pikselen i masken er hvit enn den tilsvarende pikselen bare vist på bildet. Verdien av pikselen i masken bestemmer hva som skal gjøres med den piksel i bildet. Brett et pent papir. Du bare erstatte det bildet laget av en annen og du er ferdig.

Masker klippet ut i papir er enkle å lage.Brett et pent papir i to, og klipp ut en fin form.Mål så godt hvor øynene til den som skal bære masken sitter, og klipp ut hull til øyne.

Endelig, på bildet kan du se lage sulky for hund lagene i det første eksempelet. Svart i fargen, og kuttet, hvert bildeelement har en verdi som kan variere mellom 0 og 255. Som er lik masken, det vil strekke til å passe rundt barnets hode. Dette gir deg umiddelbart foreta et valg. Du gjør alle pikslene i løven bilder som du ikke ønsker. Gjør dette til hele masken er dekket av fjær. Det betyr at det er en operasjon som ikke endrer bildet ditt. På dette tidspunktet vil du se så vises den brune bakgrunnsfarge. Linker til det originale bildet, men, så du er nødt til å gå tilbake til den opprinnelige løvebildet og velg løven igjen. Er helt skjult tilsvarende piksel i bildet maskenpixel svart.

Etter det blir en enkel skyggeeffekt tilsatt til laget med mutrene.Først du oppretter en maske, som er kanskje ikke perfekt, men god nok til å fortsette.Igjen er det ingen piksler av mutterne bildet endres.