Video lagging and artifacts firefox

Visninger: 833

Ica maxi skövde

tyvärr inte mer tid nu, hoppas ni får en fin fredagskväll allihopa! Eftersom jag inte har haft tid att blogga i helgen tänkte jag berätta lite kort vad jag har haft för mig på dagarna. Men nu sitter jag tyvärr inte hemma i soffan med filt utan sitter i skolans bibliotek med en hög med plugg att ta tag. Jag är en riktig korv-älskare, korv i alla former haha. Jag och Annie sitter i solväggen och pluggar samtidigt som vi jobbar på brännan, nytta med nöje! Hade dock inte läst ut min bok i morses så satt från åtta till elva och läste ut den medan jag käkade frukost, snacka om sista minuten tjejen haha! Så vi har smidit planer inför lördag då det är eurovision på TV, tjoho! Vi är väldigt tacksamma för alla konsumenter och butiker som väljer att prioritera svensk mat i det här läget. Herregud va varmt det är nu, drygt 29 grader i skuggan, helt sjukt. Igår spenderade jag dagen med min saknade och kära vän Helena. Man får höra hela tiden "hej fyllo" eller "blev det lite mycket i parken Bella eller?" men vad gör det när man hade så extremt roligt som jag hade! Lösningen är inte att lägga till en sida, utan att få plats med det allra viktigaste. ;-) Pösss Kraaaam Bjuder ett litet smakprov av alla bilderna som jag tog på Valborg. Sen tjocka vi oss rejält med massa gott och fortsatte vårt snack, mycket mysig kväll. Han fyller 45 så vi ville fira till det lite med en överraskning! Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön. När matchen var slut traskade hemåt, åt lite, kollade på Partaj och sedan slocknade jag i sängen. Fan ingenting är bra idag, haha. Hon har ett så otroligt fint och stort hjärta, finns inte ord för hur mycket hon betyder för mig Ne nu ska jag sluta innan jag börjar böla, haha.

Fruktsallad och te med en maaaassa snack blev det vilket vi helt klart måste göra. Hoppas ni får en bra offentlig organ som deltager i konkurranse dag allihopa. Den gula solen som skiner och fiskmåsarna som skriker. Kramar, så får du drömyrket på bara två veckor.

14 stridsvagnar ska fraktas till Gotland från Boden eller.Skövde, ställas i förrådet ett år eller så, därefter bytas ut mot 14 andra, ty vissa stridsvagnar får inte vila medan andra slits.

Hospital teresa ramos lages fotos Ica maxi skövde

Buss från Herrljunga avgår klockan, trots att det är otroligt omotiverande ica maxi skövde att ta cykeln till skolan i spöregn så måste jag faktiskt erkänna att det är mysigt med sånt här väder. Pappa handlade hem massa bacon igår så det blir nog bakon och en massa frukt på frukostmenyn idag. Gjorde goda mandelmjölsbröd i micron, på dagensschema är det fotbollsmatch i Tibro som gäller. Haha, snygga till sig lite och sedan överraska pappsen. Fullt upp med skolan och sen har jag varit både trött och hängig. Inte helt fel, hörde till och med fiskmåsarna idag vilket gör sommarkänslan even better. Pusssen, har inte haft tid att blogga någonting de senaste dagarna tyvärr.

Måste bara tipsa er om tre bra låtar som spelas gång på gång på min spotify, have a look!Efter det besöket tänkte jag tvinga med pappa in på ICA Maxi där jag hade tänkt att köpa med mig en massa frukt, mums!