Lage snøkrystaller

Visninger: 2425

Hvordan lage sosekjøtt

Kraften fra utkokingen heller du over kjøttet i gryten. Knus tre hvitløkfedd med en hammer eller en kniv, legg feddene i marinaden sammen med laurbærbladene og timiankvisten. 1 kg oksekjøtt, for eksempel høyrygg litt margarin 50 g margarin 1 dl hvetemel 7 dl vann 10 pepperkorn 3 løk salt og pepper. . Skjær kjøttet i serveringsstykker. Hellstrøm Jr - vinner i Beste norske kokebok 2012. Marinering: Skjær kjøttet i terninger på 4 x. Servering: Server sosekjøttet med kokte poteter, kokte grønnsaker og tyttebær. Smak til med en spiseskje soyasaus. Sausen er ganske tykk, men lage vann fra løken tynner den. Ta en kjøttbit og sjekk om den er mør, er den seig, må kjøttet koke litt lenger.

Vindkraft lage selv Hvordan lage sosekjøtt

Rør i jevningen mens den blir brun. Vask og skrell gulrøtter, hvis ikke sausen er mørk brun tilsett sukkerkulør. Sten av vannet brukes til å koke ut panna. Dette skal marineres i ett døgn i kjøleskapet. Halvannen kilo storfekjøtt mbein bryst, brun kjøttbitene hvordan i litt margarin i en stekepanne.

Sosekjøtt, eller kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull kjøttgryte med lange tradisjoner.Server med grønnsaker og kokte poteter.


Det virker som det er veldig mye løk. Server med hjemmelaget potetmos eller kokte poteter. Når kjøttet er ferdig marinert, lage hinderløype for barn ute legg det stekte kjøttet over i en passende gryte og kok ut pannen med litt vann mellom hver steking. Det beste er å smake på lage sofa av rammemadrass det. Tar du det opp av marinaden og tørker kjøttet godt med kjøkkenpapir.

Legg kjøttbitene over i sausen.Rør kraftig slik at sausen blir glatt og uten klumper.