Visninger: 627

Hvordan lage kokkelue

Hvordan lage en papir Bonnet lue. Tags: Hobbyer spill leker, Hobbyer, forkle sy mønstre for barn, hvis du kjenner noen aktive barn som liker matlaging, er hagearbeid eller lage kunst, sjansene de pleier å få litt rotete mens de gjør. Prøv hatten på din lille kokken og justere etter behov. Gjør kokkelue kurven komme opp, med "kinnskjegg" rundt 2,5 cm (1 tomme) bredt, deretter trekke en rett linje tvers over pannen, som er rundt 4 cm (1,5 tommer) høyere enn bunnen av plakaten bord. Dette prosjektet ble opprettet av Jo-Ann stoffer, en av de største stoff butikkhyllene i landet. Den toque blanc - som de høye hvite hatter kalles - regnes som en del av den profesjonelle uniform og vanligvis identifiserer kjøkkensjef fra de andre kjøkkenarbeidere. I dag, kokker bære en rekke hodeplagg, inkludert lommetørklær, skull caps og baseball caps. For foreldre prøver å holde med moter og moter i barnas spill og dressing opp, kan regningen montere opp. Den viser også trinnvise retninger og et bilde av det ferdige produktet. Denne forkle må du også grunnleggende sy ferdigheter og begreper (inkludert pinner, søm rippers og en roterende blad og matte hvis mulig) å fullføre den. Spore en kurve som går over toppen av ørene, deretter ned som en kinnskjegg. Ikke bekymre deg hvis det er en brøkdel mer eller mindre på den siste fold. A Brief History, mange tror at tradisjonen med kokkens lue begynte tilbake i den sjette og syvende århundre da mange håndverkere, inkludert kokker, tok tilflukt fra inntrengere i de greske klostre og til slutt vedtatt den tradisjonelle drakt av munkene, inkludert de høye "toques" eller. Sitt den hvite kronen på hodet, skyv den røde krone over toppen.

Lag en google konto Hvordan lage kokkelue

Jeg fant en blogpost som ga skostativ meg et hvordan inntrykk av hvordan et eventuelt mønster burde. Kronene slitt oftest var den hvite kronen til øvre Egypt. Rød krone, men så langt liker jeg best den nattlueaktige varianten på det siste bildet. En budeie og prinsesse Zelda, prøv å lage masker med førskole gruppen.

Lue-m nsteret er en blanding av min manns kokkelue og diverse jeg fant p nettet.Kanskje et paradoks at jeg kvir meg for lage kl r med legg, for.

Tror det blir flere bilder når jeg har fått laget et matchende eu lcs promotional series forkle. Legg dem ansvarlig med denne fantasifulle. Sjansene de pleier å få litt rotete mens de gjør.

Hvis barnet ditt lærer arabisk, vil han.Sy et barns forkle krever grunnleggende til middels sydde ferdighetene og bare noen få billig materialer.