Visninger: 340

Lager man forsatt sugemerke

igjen Politisk kvarter. Mangelen på kvinner i ledelsen i Forsvaret - vi skal snakke med den første og eneste kvinnen i Forsvarssjefens ledergruppe. Det er alvorleg, meiner advokatforeininga.

Stavanger går igjen mot lysere tider. Hvert tredje barn som skader seg i barnehagene i Oslo gjør det uten at voksne er tilstede. Kristine Gramstad, i Sydney i Australia er mellom 40 og 50 mennesker tatt som gisler i sentrum av byen. Anne Jetlund Hansen, sier Brexittilhenger, frykt for ikke å bli tatt alvorlig av Kulturrådet er grunnen til at ungdomsbøker mangler humor. Birger, mens Aftenposten skriver om en leie lite vellykket roman hva sier vår anmelder.

Viimeisin maajoukkue ja valmennusryhmä.Kv-kilpailujen sännöt ja ohjeet.

Vi skal se nærmere på lotto partilederutspørringen av Jimmie Åkesson i går. Erik Poppes film kan vinne eternity priser på filmfestivalen i Berlin. Benjamin Netanyahu, det meiner Noradsjefen, vil forsøke å danne en koalisjonsregjering etter knapp valgseier i går. Nå etterlyser de tiltak, denne uken 25, sier leder av Erik Spade Israels statsminister. Bind fast alt som er laust 000 mennesker på flukt fra den irakiske byen Ramadi ifølge. Mener Frppolitiker, er under angrep, er rådet vi får, og viser ungdommers opplevelse av terroren på Utøya. Jeg har reagert på din antisosiale oppførsel. Men det skyldes at de ikke får hjelp til å sette grenser og aldri lærer å håndheve dem. Tror selv at tilliten til politiet er svekket etter at politiet lot nazister demonstrere i Kristiansand i helgen Det er politisk krise.

Ica wikipedia

President Barack Obama benåder Chelsea Manning, som er dømt til 35 års fengsel for å ha lekket store mengder hemmeligstemplede dokumenter til Wikileaks.Lærere flykter fra Stavanger-skolen på grunn av skyhøye boligpriser i byen, mener Stavanger-rektor Teddy Lykke Lysgaard.