Clive barker undying lagging

Visninger: 1741

Lage stolpediagram i excel

Line for å fjerne den hvite firkanten, plassere teksten direkte i diagrammet. Utforming Diagramstiler, og velg en stil. Som en universell Microsoft Office-f Opprette et kurvediagram i Excel eller Word Microsoft Excel 2007 kan produsere en rekke grafer og diagrammer, inkludert scatter tomter, stolpediagrammer og sektordiagrammer. Skriv inn data i regnearket. Hvis du vil bruke et annet diagramoppsett, klikker. Tannhjul, for diagrammer med flere sirkler knyttet til en sentral sirkel. Trinn 1: Sett inn SmartArt Åpne kategorien, sett inn, og klikk, smartArt. En klynge-stablet stolpediagram i Microsoft Excel skape kan være komplisert. Tips Gruppen din diagrammet og tekstbokser for å flytte dem som ett objekt: Hold Ctrl, klikk på diagrammet og hver tekstboks, åpne Format og velg Group. Som en universell Microsoft Office-funksjon fungerer SmartArt i de fleste Office-programmene. Format Figureffekter, og velg et alternativ for eksempel skråkant eller glød, og deretter et alternativ for sub. Hvis du vil bruke en annen diagramstil, klikker. Klikk og dra for å tegne en tekstboks på en overlappende området mellom sirkler eller andre steder du vil legge til tekst. Hvis du ikke har et Office 365-abonnement eller den nyeste versjonen av Office, kan du prøve dette nå: Se også Opprett et diagram fra start til slutt Opprett en boks- og whisker-diagram (flytende diagram). Advarsel Tekst i tekstbokser størrelsen ikke automatisk for å passe det tildelte området, så du må kanskje endre tekststørrelsen i kategorien Hjem. Rating is available when the video samsung has been rented. Video som viser hvordan en lager diagram. Obs!: En diagramstil er forskjellig fra en Figurstil. Gjenta trinn for hver komponent du vil endre. Tips, klikk, flytt opp og, flytt ned for å omorganisere sirkler, eller dra sirkler for å plassere dem for hånd. Skriv inn i tekstruten for å skrive inn tekst i hver sirkel.

Lage stolpediagram i excel

Klikker du Tegne tekstboksen, tips Hvis du vil endre utseendet på en enkelt sirkel code i diagrammet. For diagrammer der hver sirkel overlapper med bare en annen. Tips, tekstruten i kategorien Utforming for å vise eller skjule tekstruten. Klikk, og velg en kolonne Diagramalternativ velger.

Hvis du vil opprette en buet graf. Men kan du flytte den til et eget regneark i arbeidsboken. Excel diagrammer og grafer funksjonen kan hjelpe deg å forstå dataene inntegningsrekkefølgen kakediagrammer. Opprette et diagram på Excel regnearket ved hjelp av tre datakilder. SmartArtverktøyet hjelper for stolpediagram å bygge diagrammer. Dato Flytte et diagram i Excel til en annen side Oppretter et diagram i Excel 2010 kan gi et nyttig bilde av data. Slik det kan skape excel stolpediagrammer og sektordiagrammer.

Trinn 2: Velg et Diagram, velg kategorien relasjon og velge.Avhengig av hvilken, excel -versjon du bruker, velger du ett av følgende alternativer: Excel 2016: Klikk, sett inn Sett inn kolonne- eller stolpediagram -ikonet, og velg en kolonne Diagramalternativ velger.Trinn 6: Format tekstbokser Høyreklikk kanten på en tekstboks, og velg Formater figur.